Sju månader


Igår fyllde hjärtat sju månader : ) Som jag har sagt många gånger förut, tiden går ruskigt fort. Samtidigt känns det som en evighet sen jag hade den där stoora magen.

Precis ny

      

En månad

        med farmor : )      

Två månader

             

Tre månader

                    

Fyra månader

             

Fem månader

      

Sex månader

        gnisslar tänder :-p

Senaste bilden






Idag är träningsvärken ett faktum efter ett stenhårt pumppass igår kväll. Tycker inte att jag blir speciellt mycket starkare. I och för sig är inte det mitt främsta mål.
Ikväll blir det löpbandet, imorgon pump eller spinning och på söndag core med Maja : )


Förresten så hade vi finbesök förra veckan av mina damer Sofia och Madelene.




Nu ska jag mysa med en förkyld Nellie. Kram från oss


Snöfall

Nellie har inte varit riktigt på samma goda humör som hon brukar de senaste dagarna. Idag förstod jag varför, hon har fått ytterligare en tand. Sjunde tanden kom i underkäken. Så nu har hon tre tänder i underkäken och fyra i överkäken.

Inte konstigt att dom blir gnälliga, det måste ju göra ordentligt ont när tandköttet spricker! Men hon kunde ha vait betydligt gnälligare än hon är, hon är så snäll. Tror att hon har en ganska hög smärttröskel, precis som hennes mamma.

Jag och Nellie skulle egentligen ut och promenera med Johanna och Miranda nu på förmiddagen men jag ställde in. Hoppas på att Nellie är på bättre humör på torsdag så tar vi promenaden då istället.



Istället ska vi nog börja julpynta lite. Det kanske är lite tidigt men jag vill njuta av det läänge, det blir så mysig stämning. Ska upp till stan senare och dels köpa en ljusslinga som jag la undan (det var den sista och jag hade inga pengar med mig). Ska även följa med mamma och titta på tyg till kuddfodral och kanske gardiner.

Det snöar för fullt ute. Låt den snö som kommer få stanna ända till februari någon gång, slask är jag nästan säker på att ingen gillar!

Det närmar sig mer och mer till den årliga underbara fjällveckan. Nellies första men absolut inte sista : ) Som vanligt är där redan fullt med snö (60 cm) som garanterat stannar tills april. Längtar!

             


Dancing queen


Efter maten igår skulle det bli filmtajm. Om Jonny får bestämma så blir det ALLTID någon actionfilm. Men igår frågade han vad jag ville se.  Då jag lånade Sex and the city filmen häromdagen av Maja så behövde jag inte fundera någon längre stund : ) Och det var ingen protest från Jonnys sida. Trodde aldrig han ville se den en andra gång (vi var på premiären på bio).
Herre min skapare, hur kan man vara såhär blödig? Tårarna rann nedför mina kinder genom nästan hela filmen. Jag kunde inte riktigt förklara varför heller. I och för sig har jag alltid haft nära till tårar men nu börjar jag bli skrämmande lik min mamma :-p

Som jag trodde hade jag ganska svårt att somna sen, saknade min Nellie!
Det hade som tur var gått jättebra, som alltid. Hon hade varit som en solstråle all vaken tid och helt enkelt skött sig utmärkt! : )

Idag har det varit fullt upp. Vid 14 kom Therese och Nathalie hit på besök. En timme senare styrde vi bilarna till Helena där även Maja och Madicken befann sig. Det blev en riktig bebisträff! Men Nathalie kan man knappast kalla bebis så länge till, hon känns så stor : ) Kul att se hur Helenas mage växer också. Jag var i exakt samma vecka för ett år sen som hon är nu.
Efter bebisträffen fortsatte vi till Sofia. Där var Nellie verkligen i centrum, fem st som skrattade och busade med henne : ) Det gillar hon! Även dom fick se hennes fina dans ; )
Avslutade med det dagliga besöket hos Nellies mormor och morfar.


             


Nu kommer snart mannen hem från jobbet : )


Hon fattas mig

Efter en tids frågande "kan inte Nellie få sova hos oss snart?" så är hon hos farmor och farfar över natten. Jag lämnade henne hos dom vid 17, därefter åkte jag iväg på ett pump-pass och sen till Kronhallen. Blir "gourmétmiddag" när Jonny kommer hem från jobbet. Nejdå, men lite speciellt måste det ju bli när Jonny och jag är barnfria en hel natt för en gångs skull ;-)
Jag är nästan hundra på att jag kommer ha svårt att sova för att min skatt inte är hemma. Men ska försöka att inte tänka på henne föör mkt :-p

        Nellie i jackan som mormor sydde till mamma för sisådär 21 år sen : )

      

Igår på eftermiddagen var vi som sagt på besök hos Maja och Madicken. Det var lika mysigt som alltid : ) Tjejerna brottades som vanligt och skulle ha samma leksaker. Och värre lär det bli ; )

      


Efter en låååång dusch blir det nu Bonde söker fru - för en gångs skull, det är inte ett av Jonnys favvoP.

Kram till er


Omtanke

Så fort Nellie har vaknat ur sin djupa sömn så styr vi bilen till Maja och Madicken. Mys! : )
Roligt när tjejerna lägger märke till varandra lite mer.

Igår runt 16 kom mamma och pappa. Dom stannade ända tills Jonny kom hem vid 21.45.
Nellie blir helt tokig när hon får se dom, hon vet inte var hon ska ta vägen. Ger av flera glädjetjut på raken och sitter och "dansar", ser otroligt roligt ut! : )

Vad skulle man göra utan sina föräldrar? Om jag inte träffar dom på en dag så saknar jag dom, har det gått för långt då? :-p
Dom är dom mest omtänksamma människor jag har träffat. Dom ställer upp vad det än är och har jag något problem så har dom ALLTID lösningar och får mig att tänka på andra sätt.
Tänk ändå om alla hade sådan bra kontakt med sina föräldrar som jag har...


      


Nellie för tusan, VAKNA NU!


Skärpning

Jag erkänner, jag är inget vidare bra på det här med att blogga. Tiden finns ju, men istället har jag fullt upp med att läsa alla "vanliga" bloggar och inredningsbloggar som jag följer.

Imorse tog familjen en långpromenad i solskenet, vi gick bl.a nere vid sjön - klarblå himmel och kall frisk luft. Kan vi inte få några sånahär dagar nu? Man blir ju så less på allt när det bara är grått, grått, grått.

Efter promenaden blev det en kort runda på stan. Två ljuslyktor på fot fick följa med hem. Onödigt kanske med tanke på att vi redan har ljuskällor i olika former så att det räcker. Tur att dom var så billiga : )

      

I eftermiddag får vi Nellies mormor och morfar hit på fika. Ingen träning idag, Jonny jobbar eftermiddag och svårt att få barnvakt. Men det gör inget, det blir en nellie-mamma-myskväll : )

Nu ligger hon och sussar.


      


Hon har fått lite andra ljud för sig nu, det är mycker mer "da-da,ga-ga,ba-ba" osv. Jag bara väntar på att hon ska säga ma-ma ; ) Kryper gör hon inte än men hon försöker, så det dröjer nog inte så länge.

Åh jag är på pyssel humör. Vill fixa och greja här hemma, vet bara inte var jag ska börja? Snart måste det ju bli lite julpyssel. Sy kuddfodral och mycket annat, måste bara hitta rätt tyger.

Nu vaknade snuttan här. Lovar uppdatering snart igen. Kram och hej


Torsdag


Både igår och idag på förmiddagen har jag och Nellie fått sällskap på vår promenad av bästa Sofia : )
Igår blev det en riktigt lång promenad, var ute i två timmar. Skönt : )

Tänkte att även gårdagen skulle bli en träningsfri dag, men då jag glömde avboka passet så var jag ju tvungen att pallra mig iväg. Kände mig till min förvåning mycket piggare efter passet än innan! Både psykiskt och fysiskt.

Kvällen ska vi tillbringa hos Nellies mormor och morfar. Den sistnämnde åker till Barcelona över helgen med ett gäng gubbar för att titta på fotboll, så han MÅSTE ju bara få träffa sin tussa(Nellie) och de resterande barn- och barnbarnen innan han åker! =)






Off we go. Bye

Bästa medicinen



Jag hoppar över dagens träning. Känns i hela kroppen som att febern är på väg.. Hoppas hoppas hoppas inte. Jag kände mig så sjuk i söndags så att det räckte för ett bra tag framöver!

Jonny är och tränar. Nellie är hos farmor och farfar en stund (då dom hade Nellie-abstinens) så jag är all alone ett par timmar framåt. Ska passa på att slappa ordentligt. Kan dessutom inte komma på någon bättre medicin än några sex and the city-avsnitt, det kommer nog göra susen! ; ) Finns det någon bättre serie än denna?












Nu har jag bestämt mig...


Har varit dålig på att uppdatera nu några dagar... Ska bättra mig!

I lördags slog vi till på stort och hade fest här hemma. Vi blev nog ca. 25 st till slut, ett riktigt fylleslag dessutom.
Vid 23.30 drog vi oss mot statt och blev stående i kö en bra stund. Statt var ingen höjdare, som vanligt. Att man aldrig lär sig... Men nu har jag bestämt att det ska dröja länge tills jag sätter min fot på statt igen.

För att inte tala om hur jag mådde igår natt och igår... Fick verkligen må som jag förtjänade. Det var först runt kl.17-18 som jag över huvud taget kunde fundera på att försöka äta något. Med andra ord blev det aningens för mycket alkohol för min del. Orutinerat! Kan säga att jag känner av det fortfarande...

Nellie sov hos mormor och morfar natten mellan lördag och söndag. Det hade inte varit några som helst problem, hon hade sovit i stort sett hela natten (vaknat en gång halv sex och fått välling och somnade om på en gång) och var som vanligt helt exemplarisk : ) Jag släpade mig upp ur sängen och sen åkte vi och hämtade henne vid 13. Gud så vi hade saknat henne. När jag fick se och krama på henne så mådde jag bättre, iallafall för en liten stund :-p

Nu på förmiddagen ska vi ut och promenera. Ikväll blir det pump och kanske combat. Ska du med Maja? ; )
Ska bli så skönt. Man har ju lite ångest efter en sådan här helg.

Inga bilder tyvärr, sladden till kameran är spårlöst försvunnen.
Nu ska Nellie äta gröt. Ciao

RSS 2.0