Det tar sig

Bästa dagen på länge av många anledningar... : )

Mammaträffen idag var så mysig, alla våra små damer har ju blivit så stora! Kan inte fatta... Jag glömde såklart kameran..
Huset är ju helt fantastiskt också, öppet och ljust! Man kan ju inte bli annat än avundsjuk på ytorna..
Nästa träff är redan bokad : ) Då till A-K och Saga. Då lär vi om möjligt bli ännu mer avundsjuka!

Efter det traskade jag och Maja till stan för en sen lunch, Madicken och Nellie satt och vinkade och tjoade åt alla runt omkring oss och var helnöjda, vilket resulterar i helnöjda mamies : )


Ikväll kom bästa Mimmi på en snabbvisit, vad vi har saknat henne. Tror bestämt att hon inte skulle tacka nej till att bli nanny på vadaregatan 5? ; )

Ett SATCavsnitt på tv3 nu snart, så somnar man gott sen!

this day

Började dagen med ett besök på bvc med lillskrutta. Hon har gått upp ganska mycket sen sist vi var där, över tio panner nu : ) Allt gick förövrigt galant, hon hänger med i utvecklingen som hon ska!
Träffade en mycket kär vän som väntar kid nr två och var där av den anledningen, hade inte träffat henne på över ett år trots att vi bor knappt 200 meter ifrån varandra. Men snart träffas vi igen i hope!

Efter det var det mammaträff hos Marie o Filippa. Maja, Madicken, Carro, William och Elliot också, mys : ) Nästa vecka kommer dom hit till oss, prestationsångest... hahah


Imorrn blir det ytterligare en mammaträff, ska till Madde o Celine. Ska bli så kul att träffa dom, A-K o Saga och självklart Maja o Madicken : )
natti


I need you


Idag ploppade Nellies 11:e tand upp, utan föraning som vanligt. (Hon har iofs blivit mer mammagris nu på sistone, vilket är ganska mysigt, än så länge=) Måste ju göra sviiinont, kindtänderna är ju riktigt stora dessutom!

Träning med Maja ikväll, pump. Ingen bra träningsdag idag. Ibland känns det såå bra, då känns det som att jag skulle kunna träna i flera timmar och att jag har tappat flera kg när jag kommit hem, andra dagar vill jag bara därifrån. Idag var en sån dag, opepp. Men imorgon är en ny dag, då ska jag rensa hjärnan genom ett svettigt pass på bandet : )

I veckan blir det flera mammabebisträffar, det var evigheter sen vi träffades sist så det ska bli så kul : )

Mannen i huset jobbar natt hela veckan, usch jag gillart inte. Jag har inga problem med att vara själv annars, ibland är det ju verkligen det man behöver. Men speciellt på kvällar och nätter vill jag ha honom nära!

Ciao


Seg dag


Idag har Nellie knatat runt hela dagen, samma igår.. Hon blir mer och mer kaxig för varje steg hon tar ; )
Riktigt duktig börjar hon bli, stannar, sätter sig ner eller vänder och går tillbaka dit hon började. Stolt mami o papi har hon!

på promenad... oftast går hon helt utan att hålla i sig, har dåligt med bilder på det..

 

  


Dagen har varit såå seg på ngt vis.. Är sådär lättretlig och klagar på det mesta, känner mig sjukt bläffig efter att knappt ha tränat ngnting i veckan och ältar massa gammalt.. Ingen bra kombo... Kul sambo J har. Ne, chill up for christ sake : )
Nu vaknade hjärtat efter en liten nap och i hennes närvaro är det omöjligt att va suur o tvär : )

Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll, det ska iaf jag se till att ha : ) Hej hej



<3 <3 <3

Ha en lovely alla <3 dagskväll allihopaa.

Kurret i min mage är inte av denna värld, tuur att det är dinnertime med mannen om en liten stund.
Idag har det inte blivit mindre än tre promenader, kan inte hålla mig inne när det är så vackert ute. Solen värmer ju faktiskt riktigt ordentligt : )

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Kram!


Liten blir stor


Kollade precis på gamla bilder på Nellie och hennes bebiskompisar. Här är Nellie och bästisen Madicken fyra och tre månader gamla. Gud så små : )



Och såhär stora är dom nu : )






  Haha, klockrent : )



Två promenader, träning och sallad idag. Tänk om man kunde ha sån bra karaktär varje dag : )

Natti natti

5 steg framåt...


Ikväll har Nellie gått fem-sex steg helt själv, från att ha stått själv en stund. Vår duktiga tjej! : ) Nu börjar det alltså, det där med att jaga. hihi
Trodde inte att det skulle komma såå snart, hon är ju inte mer än nio och en halv månad gammal.



I lördags hade jag och Maja en såååå rolig kväll tillsammans! Statt var helt okej men inget slår en förfest i en husvagn, haha. Snacka om otippat : ) Men som Maja sa så måste det återupplevas.

Samma dag lite tidigare spelade min käre bror Nicklas badminton och slet av ena hälsenan, aj aj aj : ( Jag som är så blödig fällde såklart en eller två tårar under kvällen i dimman, för hans skull.  Det där med när någon när eller kär gör sig illa eller drabbas av någon sjukdom... Det är nog det värsta :-/



Nu verkar det som att det är min tur att få ögonfluss, ena ögat är blodrött men gör som tur är inte ont än. Peppar peppar.. Skönt pumppass ikväll, det brände ordentligt i varenda muskel i kroppen.

Sängen nu, orkar snart inte hålla ögonen öppna. Hmm, inte alls likt mig.

Kram & Godnatt

Interesting


Började dagen med ett läkarbesök och nu har jag nyss kommit hem från lagret. Hade planerat ett skönt pump pass men stackars Marie hade haft magsjuka så passet blev inställt. Istället blev det 75 min på rullbandet, i brant uppförsbacke sista halvan. Gött med flås och underbart när det inte är proppat med folk.

Just nu ligger hjärtat och sover, hon är lite krasslig idag. Förkyld, hostig och imorse var hon blodröd i ögonen så jag trodde att hon hade fått ögonfluss. Det blev som tur är bättre och nu är ögonvitan vit igen : )

Vad händer resten av dagen?
Förmodligen inte så mycket... Jag är vrölhungrig nu så det enda jag kan komma på att göra ikväll är att äta, och slappa med mina två : ) Eller ska det bli ett till pass på gymmet? Lite kluven..

Ha en bra dag, hugs

Nostalgi

Jag och skruttan gav oss ut på en långpromenad på fm idag, skönt för henne att få sova i friska luften.
Jag fick rensa hjärnan på tankar och efter promenaden kändes det lite bättre.

Träningsfri dag idag, ganska skönt.. Det blev mat hos Jonnys föräldrar istället. Det är som en uppdukad buffé varje gång vi kommer dit, minst två eller tre olika rätter. Paltkoman är oundviklig : ) 

På lördag slår jag klackarna i taket igen, den här gången med min kära vän Maja. Det är hennes premiär och det är verkligen på tiden. Jag ska supa dig under bordet gumman ; ) Nerrå, jag får inte glida föör långt in i dimman 
- ska på lunch hos mamma och pappa på söndag. Lunchsällskapet består även av "extrasyster" Sofie och hennes karl samt lille knodden i magen. Nellie ska få en kusin till, kusin nr 6. I mitten av april är Milton beräknad att anlända till världen, det betyder att Sofie nu måste vara i vecka 30.

Min mage vecka 30...

  Saknar den faktiskt lite : )


Nu blir det bingen. Ciao



Optimist eller pessimist?


Började dagen med det dagliga (nästan) besöket inne hos närmsta grannen - mormor Saga : ) Önskar att alla fick ha en egen "mormor Saga" , en mer omtänksam person får man leta länge efter. Om jag får bestämma så är hon lika pigg om tio år, som en ung fast samtidigt gammal 98-åring : )

Well well, efter besöket hos mormor tog vi bilen till Maja och Madicken. Där busade tjejerna som vanligt : ) En promenad hann vi med också!

Snodde en bild från Majas blogg...




Det blev rullband och core ikväll..  Tusan att jag inte mätte runt magen och låren innan jag började träna. Hade varit kul att se om det har gett något resultat! Det tror jag att det har : ) Skulle bara önska att det fanns någon mirakelkräm/behandling mot bristningar.

Ikväll snurrar tusen miljarder tankar runt i mitt huvud, vet varken ut eller in med någonting just nu. Ibland är jag riktigt dålig på att tänka positivt : /
Hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon och är på ett strålande humör!

Tänkte titta på rysaren Hide and seek ikväll, men jag lär strunta i det om jag ska våga sova inatt nu när jag och Nellie är själva :-p

Boken väntar. KRAM


Burr


Näääästan femtusenkronor rikare blev vi efter kvällens besök, dock ett biosystem fattigare. Men nu när vi har lillskrutta blir det i princip aldrig använt och pengarna behöver vi!

Ikväll blev det lagret och pump, med Maja. Kändes bra idag, faktiskt : ) Men lite för mycket folk för min smak.

På förmiddagen idag tog jag med mig en bok och satte mig i en solstol invirad i ett gäng filtar, på altanen. Jag trodde att det skulle vara betydligt varmare än det var, fyyy vad kallt det blev till slut. Jag var nog lite väl optimistisk!
Jag kunde iallafall inte slita mig ifrån boken utan satt kvar i en och en halv timme, om inte mer. Sen in och kröp tätt intill min varma karl : )

Nellie sover sedan två och en halv timme tillbaka. Jag saknar henne när hon sover. Säger det till Jonny varje kväll och måste sen gå in och pussa på henne. Är ju med henne hela dagarna, ändå saknar jag henne så fort hon har somnat för natten. Galen :-p

Jonnys nattvecka började ikväll och det är hög tid för mig att sticka - några sex and the city avsnitt och lite läsning väntar.

Kram o godnatt


RSS 2.0