Krupp


Inte blev det något besök på badhuset igår inte..
Min mage är fortfarande i obalans och Nellie har fått falsk krupp :-( Hon började hosta ordentligt i förrgår kväll. Natten till igår var relativt lugn men sen drog det igång igen igår morse. Vi tyckte att det lät så konstigt när hon hostade, hon liksom skällde och det rosslade i bröstet. Så J åkte med henne till barnmottagningen, jag stannade hemma för att inte smitta någon.
Falsk krupp är en inflammation som sätter sig i de övre luftvägarna och medför skällande hosta, feber och täthet i luftstrupen.
Inatt har hon vaknat ett flertal gånger och hostat och gråtit. Blir ju lite panik när hon inte kan andas ordentligt. Hon sover i högläge och läkaren skrev ut Mollipec som vi ger henne vid behov, den hjälper iallafall lite. När det är som värst är det bra att stå med henne vid balkongdörren och öppna så att hon får frisk luft, då lugnar det sig lite.

Längesen jag var på gymmet nu känns det som. Egentligen är det bara fem dagar sen men det är fem dagar för mycket : )

När vi blir friska ska vi se till att träffa Maja och Madicken, det var också för längesen. Läste på hennes blogg att Madicken står själv om hon håller i sig. Vad våra tjejer börjar bli stora! Kan inte förstå vart de här (snart) åtta månaderna har tagit vägen. Tänk att de små liven kan utvecklas så mycket under så kort tid : )

Dåligt med bilder idag också, men håll ut.
Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0