lite kort...Så var förkylningen ett faktum.. Det gjorde att jag missade träningen igår : ( hade verkligen behövt röra på fläsket. Håll tummarna för att jag vaknar kry imorgon!

En som är piiiiigg är den lilla damen här hemma : ) Idag har vi lunchat med hennes morfar, busat i trädgården, varit inne och lekt med dockhuset, "lagat mat", byggt med lego och ritat. När Jonny var klar med målandet så åkte vi till lunedet och hälsade på djuren. Avslutade sedan dagen med ett bad : ) Hon somnade på två röda.
Imorrn är det dagis igen, där trivs hon som fisken...


Det var lite kort... Nu väntar mys!


Dagen idag

                  Mammas snutta gillar att gunga : )                         


  Nu är hon på dagis igen, till kl. 12 idag också.
Hon sa hejdå och gav mig en slängkyss, sen stack hon : )

Städa står på mitt schema..

Ikväll blir det träning igen, dock utan våra goalkeepers. Innebandyträning är tydligen viktigare... ; )


Dags att få tummen ur...


Lyckorus

Karlarna gjorde som väntat succé igår, Jonny slängde sig hit och dit som om det gällde liv eller död : ) Jocke var inte sämre, trots en värkande nacke! Gårdagens träning var nog den roligaste hittills, och den lerigaste! Man är i ngt slags rus efter varje träning.
Två nya, jätteduktiga tjejer var med också. Vore ännu roligare om kondisen var på topp, nu är det riktigt tungt emellanåt.

Idag på fm har vi varit på öppna förskolan, Nellie stortrivs. Madicken var ju där också : )


Lunch nu..


Diverse

Inskolningen på dagis i veckan gick galant. Nellie sa bara hejdå "heja" och kutade iväg, samma sak varje dag. När jag kom och hämtade henne efter några timmar så hade hon nog helst velat stanna några timmar till : ) Skönt att se att hon trivs med personalen och alla barn, och att alla trivs med henne. Hon får uppmärksamhet så det räcker och blir över : )
Nu ligger hon och sussar. Snart kommer Maja och Madicken, en träff med dom dagligen är nästan regel numera!

Idag är min karl och fiskar kräftor, borta tills imorrn fm. Skönt att vara själv ibland, men just idag känns det såå tråkigt!

Träning imorrn igen. Min J och Majas J ska agera målvakter.. Vi kommer nog inte få näta så värst många gånger, kan tro att dom kommer gå in med hela sin själ för att inte tabba sig : )


Nu ska jag slänga i en tvätt innan vi får finbesök!


Hittat hit igen...

Nu är jag tillbaka igen, sisådär ett halvår sedan senaste inlägget.

Det har hänt mycket sedan sist.. Börjat spela fotboll med en hel drös mammor, så fruktansvärt roligt : ) Hela tre gånger i veckan. Och vi gör framsteg varje träning! Igår hade jag två supportrar i publiken, J och N såklart. Nellie ropade på mamma och på aja (Maja) mest hela tiden : )

Igår var det snuttans första dag på dagis. Jag var borta ifrån henne i lite över en timme och det hade gått jättebra, som om hon hade varit där jämt sa dom. Hon är så duktig, tar för sig och pratar med alla barnen - även dom stora. Idag lämnade jag henne halv nio och ska hämta henne nu kl 11. Mammas stora tjej : )

Annars leker hon med sin bästis Madicken (som också gjorde sin premiär på dagis igår) i princip varje dag, vilken tur att även mammorna funkar ihop : p

    
    


Time to go!


RSS 2.0