Dagen igår och idag

Skönt med en riktig slappmorgon : ) Nellie och jag gick upp vid åtta. En halvtimme senare fick hon gröt och fram tills nu har vi bara myst i soffan. Jonny jobbar förmiddag hela den här och nästa vecka.

Hade planerat att ta vår dagliga promenad nu på förmiddagen så att Nellie kunde somna i vagnen, men så kom regnet. Bra tajming - som vanligt.
Jag och Jonny ska köpa oss ett varsitt regnställ, så att vi kan vara ute i alla väder med skruttan. Speciellt när hon blir större och vill ut och plaska i vattenpölarna ; )

Igår kom Nellies kompis Madicken och hennes mamma Maja hit en stund. Lyckades övertala Maja att börja träna med mig, så nästa vecka är det hårdträning vännen ; ) Mindre kul att träna själv så gott som jämt.


Kvällen igår spenderades på gymmet. Det blev ett core-pass och lite walking på rullbandet. När jag kom hem fick Nellie följa med mig och duscha, hon älskar det! Efter duschen serverades det tonfisksallad med bulgur, mums.

Idag får vi Nellies morfar och kanske mormor hit på lunch. Dom vill helst träffa henne någon gång varje dag, och mig med hoppas jag :-p

Bilder från igår...

 Så go : )         Bissingar         Bus med pappaIkväll blir det pump och rullbandet efteråt. Längtar!

Bebisträff

Imorse vaknade Nellie kl. 05.30 och ville ha mat. Jonny som skulle iväg och jobba värmde vällingen, sen var han tvungen att åka iväg..  Dock så hade han inte satt på locket på flaskan ordentligt så all välling hamnade över Nellie och i sängen, så bara att byta pyjamas och sängkläder : p Det är sånt som händer... Karlar ; )  

På förmiddagen idag fick vi besök av Nellies kompisar Miranda och Majken. Självklart var deras mammor Johanna och Kristin också med : ) Mycket trevligt.
Efter det blev det en snabb promenad med en trött Nellie. Både hon och jag njuter av att vara ute i den friska höstluften, en promenad om dagen så mår man gott.
Nu är Jonny iväg och tränar. Senare ikväll är det min tur. Det blir pump och combat. Måste erkänna att jag inte är det minsta sugen... Men ska jag komma i form så finns det inga ursäkter!

Nu vill min lilla dam ha min uppmärksamhet : )

183 dagar gammal

Idag fyller vår snutta hela sex månader! Tänk att hon har blivit så stor. Det känns som att hon alltid har funnits med oss, kommer knappt ihåg hur det var innan jag blev mamma. Så underbart det är : ) 
Var är hon nu i utvecklingen då? I stora drag så har hon nyss fått sin sjätte tand, sitter själv sedan ca 1 ½ månad tillbaka, försöker krypa och har börjat jollra mer.

Imorse slog hon upp sina blå vid sju, eller kanske tidigare. Det var iallafall då vi hörde henne säga godmorgon inne från sitt rum. Det låter ungefär "uuööuu, bababa" : )  Hämtade henne (som vanligt ger hon av ett par glädjetjut när hon ser oss) och sen låg hela familjen kvar i sängen i någon timme.
Mys!

Därefter blev det frukost med bl.a te och tända ljus. Jag vet inte hur många värmeljus jag har förbrukat den senaste månaden, tänder så fort det börjar skymma minsta lilla eller tills det blir ordentligt dagsljus. Det ger en härlig stämning : )


Vad dagen har att erbjuda är oklart, åtminstonde fram tills kl. 16. Då ska vi iväg och titta på Jonnys ex-hockeylagkamrater som spelar match. Därefter åker jag och Madde till Träningslagret för att gå några km på löpbandet (vågar mig inte på att löpa än, konditionen är fortfarande pinsamt dålig). Avslutar med ett härligt core-pass.                    

Ha en mysig dag i höstrusket!


Framsteg

Efter många påtryckningar från diverse håll angående att jag faktiskt måste skaffa en blogg så har jag nu fått tummen ur... Vågar dock inte lova att jag kommer uppdatera med nya inlägg var och varannan dag, men jag ska göra mitt bästa.

Nåja, vad kommer Mias blogg handla om?
Självklart kommer den dels handla om min största kärlek. Min Nellie. Vet att många av mina kära vänninor vill veta allt om hennes framsteg osv. då dom inte träffar henne så ofta. Inte så ofta som jag tror att dom vill i alla fall ; ) Så ni kommer få ta del av vår vardag, även om det inte är någon större variation på dagarnas innehåll...

Jag har även kommit igång ordentligt att träna igen, vilket känns oerhört skönt. Äntligen känner man sig inte lika ofräsch som man gjorde under och några månader efter graviditeten. Men ännu finns det mycket att jobba på ; )

Här är en bild på mig och min underbaring som världens bästa pappa och sambo Jonny tog imorse.Nu ska vi ut och promenera... Bye


RSS 2.0